Робоча поїздка Віктора Януковича до Севастополя - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Робоча поїздка Віктора Януковича до Севастополя

(14.08.2012)
14 серпня 2012 р. Президент України Віктор Янукович здійснив робочу поїздку до Севастополя. Президент провів нараду з адміністративно-господарським активом міста, а також ознайомився з ходом реконструкції хірургічного комплексу міської лікарні ім. Пирогова №1. В.Янукович оглянув приміщення, в яких планується розмістити травмпункт, прийомне відділення, центр мікрохірургії ока та адміністративні служби. Він звернув особливу увагу на високі темпи будівництва на об’єкті та висловив переконання, що в майбутньому лікарня буде оснащена найкращим обладнанням і стане сучасним центром медичного обслуговування. У свою чергу голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба поінформував В.Януковича про стан виконання робіт і програми на найближчий період. В.Янукович вручив лікарні сертифікат на сучасний томограф, а голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба - ключі від семи автомобілів швидкої допомоги.
Севастопольська міська лікарня № 1 ім. М.Пирогова обслуговує понад 100 тис. осіб, штатна чисельність медперсоналу налічує понад 2 тис. осіб, із них - близько 400 лікарів. У складі лікарні функціонують 16 клінічних відділень лікувально-діагностичного профілю і 4 допоміжні лікувально-діагностичні відділення, 4 поліклініки і амбулаторії сімейної медицини. На базі міської лікарні № 1 надається понад 80% всієї невідкладної та спеціалізованої хірургічної допомоги по місту Севастополю (нейрохірургія, травматологія, урологія, ЛОР, щелепно-лицева хірургія, мікрохірургія ока тощо).
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти