Понад дві тисячі дітей відвідали Острівець тепла Kiev Ice Portal, організований ГО "соти" - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Понад дві тисячі дітей відвідали Острівець тепла Kiev Ice Portal, організований ГО "соти"

(18.12.2014)
Понад дві тисячі дітей відвідали Острівець тепла Kiev Ice Portal

18-го грудня у Києві по вулиці Освіти 3 (стадіон КНУБА) відбулася театралізована інтерактивна програма «Острівець любові і тепла» Одіссеї зимових розваг Kiev Ice Portal. Мета заходу - подарувати свято і радість тим дітям, які найбільше цього потребують.

Серед тих, хто став першими гостями Одіссеї зимових розваг Kiev Ice Portal - діти-сироти, діти з обмеженими фізичними можливостями, багатодітні сім'ї, діти вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей. Всього - понад дві тисячі діток.

Для них спільно зі спонсорами організатор - ГО «СОТИ» підготували розважальну програму з красивим казковим сюжетом, ігри та забави, хороводи і танці. Протягом усього дня дітей розважали більше 10-ти аніматорів, веселі ходулісти, а також вокальний колектив «Діти світу», фронтмен гурту «Sweetlo» та хор «Сонях».

Дата також обрана неспроста - щоб малюки встигли загадати бажання, які виконає Святий Миколай. Плюшеві ведмедики, набори для творчості, традиційні солодощі та багато інших приємних подарунків отримали хлопці на Одіссеї зимових розваг Kiev Ice Portal.

«Нашим маленьким гостям важливо не стільки отримати подарунок, скільки розділити з кимось радість зимових свят. Багато хто з них самотні, і подарунки - це, в першу чергу, можливість для них відчути нашу турботу і любов. Спасибі всім, хто разом з нами намагається зробити життя дітей, які покинули рідний дім, які потребують опіки і піклування, щасливіше і добрішим!» - Каже організатор Kiev Ice Portal, голова правління Громадської організації «СОТИ» Віктор Лещинський.

19-го грудня відбудеться офіційний старт фестивалю зимових розваг Kiev Ice Portal, який працюватиме для киян та гостей міста до самих водохресних морозів. Як тільки в Києві настане морозна погода, тут відкриється найбільший у Києві парк снігових і крижаних скульптур. Відвідувачів чекає новорічний арт, головна креативна ялинка України, насичена концертна програма, книга бажань і живе серце Порталу, море сюрпризів і неймовірних розваг, гірка зі снігу та дитяче містечко, а також кращі аніматори. Кожному гостю - глінтвейн у подарунок.

Для довідки:
Додаткова інформація на офіційному сайті: http://kieviceportal.com.ua/
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти