Прес-конференція в УНІАН: «Консолідація патріотичних сил України у боротьбі із культурною агресією Росії» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Прес-конференція в УНІАН: «Консолідація патріотичних сил України у боротьбі із культурною агресією Росії»

(02.09.2016)
На прес-конференції в УНІАН «Консолідація патріотичних сил України в боротьбі з культурною агресією Росії», що відбулася 2 вересня 2016 р., журналіст-правозахисник "Неделя.UA" Володимир Широченко і голова ГО "Культурний Супротив" Олег Матвієнко зазначили, що сьогодні проти України Росією ведеться війна не тільки на землі, але і в області культури. Тут зброєю є різноманітна кінематографічна, телевізійна та друкована продукція, спрямована на отруєння свідомості і душ українців імперськими «ідеями» і «ідеалами».
Громадська організація «Культурний Супротив» створена для консолідації всіх національно свідомих сил в Україні, для охорони і очищення її культурного, інтелектуального і духовного простору саме від ворожих посягань.
Одним з головних напрямків її діяльності є протистояння ввезення в Україну «літератури», друк і розповсюдження якої в нашій країні є однією з найбрудніших кремлівських «технологій».
ГО «Культурний Супротив» подала позов до Окружного адміністративного суду Києва, до ДФС України та СБУ про визнання як неправомірної бездіяльності посадових осіб цих органів щодо названих вище проблем. Позов прийнятий до розгляду.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти