В Києві 16 та 17 червня відбудеться соціально-духовний захід «Україна – Корея. Фестиваль Реформації» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

В Києві 16 та 17 червня відбудеться соціально-духовний захід «Україна – Корея. Фестиваль Реформації»

(09.06.2017)
В Києві 16 та 17 червня у приміщені Палацу спорту та на прилеглій до нього території відбудеться соціально-духовний комплексний захід «Україна – Корея. Фестиваль Реформації».

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомили представники оргкомітету заходу єпископ Валерій Решетинський та координатор Кім Бієнг Бом.

Організаторами комплексного заходу є Українська міжцерковна рада, Рух за святе місто (Республіка Південна Корея).

Решетинський нагадав, що в 2017 році весь світ відзначає 500-річчя Реформації. З цієї нагоди указом президента України від 26 серпня 2016 року передбачено проведення різних наукових, просвітницьких, благодійних, соціальних та культурно-мистецьких заходів на всій території країни. Це дає можливість повною мірою презентувати українському суспільству сутність та служіння євангельських церков. У зв’язку з цим пропонується проведення масових публічних заходів під гаслом «Україна – Корея. Фестиваль Реформації».

Він зазначив, що Південна Корея з її блискавичним злетом економіки, науково-технологічного прогресу та всіх соціальних стандартів є гарним прикладом сучасної Реформації суспільства під впливом християнських цінностей.

Як наголосив Бієнг Бом, реформація країни починається з реформації свого особистого світогляду та принципів життя, саме в такому порядку, а не навпаки. Він зауважив, що в Кореї середня зарплата зросла від 2 до 2500 доларів США за 50 років.

«Що стоїть за цим економічним чудом в країні, яка була вщент зруйнована війною? Це все не випадково, це все від Бога. Переміна у ставленні до Творця та до ближнього була основою змін у країні», - запевняє Бієнг Бом.

«Ми хочемо поділитися цим досвідом з народом України», - продовжив він, запрошуючи всіх бажаючих відвідати заходи фестивалю.

Решетинський повідомив, що відповідні заходи фестивалю біля Палацу спорту 16 та 17 червня розпочнуться об 11.00 і триватимуть весь день. Ввечері ж (о 19.00) всіх учасників запрошують в приміщення Палацу спорту для молитви за духовне та фізичне зцілення.

Денною програмою фестивалю передбачено: фестиваль творчих колективів, виставка християнських соціальних служінь, робота безкоштовних дитячих ігрових майданчиків, розіграш цінних призів та презентація страв корейської кухні.

Планується також під час цих заходів проведення окремих зустрічей з християнськими політиками, бізнесменами та пасторами з Республіки Корея та представниками Посольства Республіки Кореї в Україні.

«Ми хочемо, щоб християнські цінності і світогляд пішли у всі сфери життя нашого суспільства», - зазначив Решетинський.

Вхід на захід вільний.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти