У засіданні суду щодо незаконного перетину кордону Саакашвілі оголошено перерву до 22 вересня - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У засіданні суду щодо незаконного перетину кордону Саакашвілі оголошено перерву до 22 вересня

(19.09.2017)
Мостиський районний суд Львівської області 22 вересня продовжить розгляд адміністративної справи щодо незаконного перетину кордону позбавленим українського громадянства колишнім головою Одеської ОДА Михеїлом Саакашвілі.

10 вересня Саакашвілі вдалося перетнути польсько-український кордон у пункті пропуску «Шегині». Його прихильники прорвали оточення українських силовиків. Вони взяли в щільне кільце політика, а також депутатів і громадських діячів, які супроводжували його, і буквально «внесли» їх на територію України.

12 вересня прикордонники вручили Саакашвілі протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ст. 204-1 ч.2 КУпАП (незаконне перетинання держкордону). За вчинення такого правопорушення передбачено накладення штрафу у розмірі від 3,4 тис. до 8,5 тис грн.

16 вересня генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що через інцидент на кордоні Саакашвілі не будуть заарештовувати і екстрадувати з країни.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти