У ЖК «Петрівський квартал» в Києві відкрили пам'ятник Кузьмі Скрябіну - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У ЖК «Петрівський квартал» в Києві відкрили пам'ятник Кузьмі Скрябіну

(15.10.2019)
14 жовтня на території житлового комплексу «Петрівський квартал» від девелопера Novbud (с. Святопетрівське Києво-Святошинського району) відкрили пам’ятник Андрію Кузьменку, відомому як Кузьма Скрябін. Автор пам’ятника – скульптор Борис Данилюк.

2013 року Андрій Кузьменко став обличчям кварталу, захопившись його форматом безпечного комплексу і домашньою атмосферою. «Мені дуже подобається ідея ЖК закритого типу. Це прекрасна можливість комфортно відпочивати з родиною, запрошувати друзів та не привертати при цьому зайвої уваги. Я обрав квартиру з двориком, мати поряд з квартирою свої 50 м2 зеленого газончика, де можна посмажити з друзями шашлик, полежати в шезлонгу, а то й поставити невеличкий басейн для дітвори, – це так круто!»

Тодішній директор «Петрівського кварталу», а нині – депутат Києво-Святошинської ради Олександр Олександрович Тигов розповідає, що Андрій брав активну участь у рекламних кампаніях комплексу, винаймав тут житло і збирався придбати квартиру.

На знак подяки і в пам’ять про плідну співпрацю пам’ятник співаку встановлять саме тут, у «Петрівському кварталі». Відкриття монументу приурочене до Дня народження ЖК «Петрівський квартал» – місця, яке він так любив.

У програмі – урочисте відкриття пам’ятника, молебень, вечеря-помин, концерт пам’яті Андрія Кузьменка. У заході взяли участь мама Андрія пані Ольга Кузьменко, друзі та колеги співака, музиканти гурту «Скрябін», Тарас Тополя, Альфонсо Олівер, що заспівав пісню «Мам» італійською, творчі колективи Києво-Святошинського району.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти