Підписання Меморандуму про старт об’єднання Лівих сил в Україні між політичними партіями «Союз Лівих Сил», «Соціалісти», «Розумна сила» та «Народний союз» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Підписання Меморандуму про старт об’єднання Лівих сил в Україні між політичними партіями «Союз Лівих Сил», «Соціалісти», «Розумна сила» та «Народний союз»

(19.02.2020)
Ліві сили України об’єдналися в Блок Лівих Сил

19 лютого в ІА УНІАН відбулося підписання об’єднавчого Меморандуму політичних партій «Союз Лівих Сил», «СОЦІАЛІСТИ», «Розумна сила» та «Всеукраїнський народний союз». Мета – створення єдиної, потужної, організованої, структурованої партії – «Блок Лівих Сил».

Меморандум підписали лідери політичних партій: «Союз Лівих Сил» Максим Гольдарб, «СОЦІАЛІСТИ» Євген Анопрієнко, «Розумна Сила» Олександр Соловйов, «Всеукраїнський народний союз» Віталій Грушевський.

Як повідомляє прес-служба «Блоку Лівих Сил», ці політичні сили домовилися йти на вибори єдиною командою зі спільною програмою «КРАЇНА СОЦІАЛЬНОГО МАКСИМУМУ».

«Очоливши СЛС, одним із ключових завдань я визначив об’єднання лівих сил в Україні в одну сильну, організовану партію. І тоді, і тепер, вважаю, що це одна з обов’язкових умов перемоги лівої ідеї в Україні та побудови справжньої КРАЇНИ СОЦІАЛЬНОГО МАКСИМУМУ, де буде максимум здоров’я, довголіття, максимум багатств, доходів і добробуту в сім’ях, максимум закону, покарання для негідників, максимум справедливості для її громадян, і в центрі всього – людина та її потреби», – зазначив лідер «Союзу Лівих Сил» Максим Гольдарб.

За словами глави «СОЦІАЛІСТІВ» Євгена Анопрієнка, завдання № 1 для лівих політиків – припинення державної політики руйнування, вимирання, національної ворожнечі та вигнання людей із власної країни за кордон – саме туди, де панує європейський соціалізм. «Ситуація, що склалася в Україні, свідчить, що без вирішення соціальних потреб громадян, без побудови КРАЇНИ СОЦІАЛЬНОГО МАКСИМУМУ Україна припинить своє існування», – підкреслив він.

Новий Блок лівих сконцентрує всі сили на розбудові сучасного соціалізму третього тисячоліття, в основі якого – підвищення добробуту українців, медичного обслуговування, соціальна справедливість, реалізація рівних прав і можливостей абсолютно для всіх громадян України, незалежно від їхнього матеріального стану, соціального статусу, національності та мови спілкування.

«Блок Лівих Сил» запрошує до співпраці та відкритий до всіх політичних партій, організацій, громадських формувань, які підтримують ліву ідею, хочуть позитивних змін у нашій державі та ставлять за мету побудову КРАЇНИ СОЦІАЛЬНОГО МАКСИМУМУ. Нині він починає активну підготовку до місцевих виборів і паралельно – до парламентських.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти