https://images.unian.net/pb/001/thumb_files/h_190/105178.jpg Київ Голова Контрольно-ревізійного управління, народний депутат від БЮТ Микола Сивульський на нараді виступає з питань фінансового стану НАК “Нафтогаз України” у Києві у вівторок, 5 лютого 2008 р. Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила НАК “Нафтогаз Україна” перевірити умови появи договорів з “РосУкрЕнерго”, в результаті яких “суттєво скоротилися обсяги газу, що отримує Україна за транзит блакитного палива своєю територією”. За словами Юлії Тимошенко, Контрольно-ревізійне управління вже з’ясувало, що НАК ”Нафтогаз України” залучав кредити на невигідних умовах і закуповував за ці кошти застаріле, списане устаткування за завищеною ціною. Окрім цього, як повідомила Юлія Тимошенко, “РосУкрЕнерго” і “УкрГаз-Енерго” вибудувало систему газових постачань таким чином, що ”НАК ”Нафтогаз України” сьогодні лише спостерігає, як рухаються фінансові потоки, а сам не може впливати на цей процес”.

Микола Сивульський

Голова Контрольно-ревізійного управління, народний депутат від БЮТ Микола Сивульський на нараді виступає з питань фінансового стану НАК “Нафтогаз України” у Києві у вівторок, 5 лютого 2008 р. Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила НАК “Нафтогаз Україна” перевірити умови появи договорів з “РосУкрЕнерго”, в результаті яких “суттєво скоротилися обсяги газу, що отримує Україна за транзит блакитного палива своєю територією”. За словами Юлії Тимошенко, Контрольно-ревізійне управління вже з’ясувало, що НАК ”Нафтогаз України” залучав кредити на невигідних умовах і закуповував за ці кошти застаріле, списане устаткування за завищеною ціною. Окрім цього, як повідомила Юлія Тимошенко, “РосУкрЕнерго” і “УкрГаз-Енерго” вибудувало систему газових постачань таким чином, що ”НАК ”Нафтогаз України” сьогодні лише спостерігає, як рухаються фінансові потоки, а сам не може впливати на цей процес”.

ID:
#105178
Автор:
Прокопенко Олександр / POOL
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
05.02.2008
Макс. розмір:
2653x2812 px
Перегляди:
680
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Нарада з питань фінансового стану НАК “Нафтогаз України” OBIT Микола Сивульський
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти