Пташенята страуса
FILE Пташенята страуса на страусиній фермі в місті Ясногородка, Київській обл. в суботу, 10 червня 2006 р. Страусине м’ясо і яйця мають величезний попит через низький вміст холестерину і високі смакові якості. Крім того, використовуються також пір’я, жир, кігті (для ограновування алмазів), вії (для виробництва пензлів), кришталик ока (в офтальмології). А особливу цінність має шкіра птаха, яка за своїми характеристиками перевищує слонячу і крокодилову. Фото Сергія Олексєєнка / УНІАН
- ID:
- #111906
- Автор:
- Алексєєнко Сергій
- Місце зйомки:
- Україна / Київ
- Дата зйомки:
- 10.06.2006
- Макс. розмір:
- 3008x2000 px
- Перегляди:
- 1064
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-