https://images.unian.net/pb/000/thumb_files/h_190/11227.jpg Аль-Кут Архів УНІАН. Український військовий медик проводжає поглядом американський медичний військовий гелікоптер, що відвозить пораненого в багдадський військовий шпиталь у четвер, 7 жовтня 2004г.. 9 січня 2005 р. в Іраку біля міста Ес-Сувейра, в результаті ліквідації складу боєприпасів, під час якої несподівано вибухнула авіабомба, загинули семеро українських миротворців, ще 7 одержали поранення. З казахської сторони загинув один і поранені 4 військовослужбовця. У Багдадському військовому шпиталі від отриманих поранень помер ще один український миротворець. Операцію по знешкодженню боєприпасів проводили сапери окремого спеціального саперного загону з Республіки Казахстан та українські військовослужбовці з 72-го окремого механізованого батальйону, які входять в міжнародну коаліцію. Всього під час війни в Іраку загинули 1473 військовослужбовців міжнародної коаліції, з них 17 українських військових. Фото Віктора Побединського / УНІАН.

Архів УНІАН. Український військовий медик проводжає поглядом американський медичний військовий гелікоптер, що відвозить пораненого в багдадський військовий шпиталь у четвер, 7 жовтня 2004г.. 9 січня 2005 р. в Іраку біля міста Ес-Сувейра, в результаті ліквідації складу боєприпасів, під час якої несподівано вибухнула авіабомба, загинули семеро українських миротворців, ще 7 одержали поранення. З казахської сторони загинув один і поранені 4 військовослужбовця. У Багдадському військовому шпиталі від отриманих поранень помер ще один український миротворець. Операцію по знешкодженню боєприпасів проводили сапери окремого спеціального саперного загону з Республіки Казахстан та українські військовослужбовці з 72-го окремого механізованого батальйону, які входять в міжнародну коаліцію. Всього під час війни в Іраку загинули 1473 військовослужбовців міжнародної коаліції, з них 17 українських військових. Фото Віктора Побединського / УНІАН.

ID:
#11227
Автор:
Побединський Віктор
Місце зйомки:
Ірак / Аль-Кут
Дата зйомки:
07.10.2004
Макс. розмір:
2000x1675 px
Перегляди:
1505
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

15 липня — День українських миротворців
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти