https://images.unian.net/pb/000/thumb_files/h_190/11264.jpg Київ Екс-губернатор Харківської обл., голова обласної ради Харківської обл. Євген Кушнарьов бере участь в установчому з'їзді політичної партії "Нова демократія" в Києві у п'ятницю, 14 січня 2004 р. Цього дня Кушнарьов був обраний генеральним секретарем політичної партії "Нова демократія". На з'їзді він підкреслив, що стратегічною метою політичної партії "Нова демократія" повинна стати федералізація України. Фото УНІАН.

Персони. Євген Кушнарьов

Екс-губернатор Харківської обл., голова обласної ради Харківської обл. Євген Кушнарьов бере участь в установчому з'їзді політичної партії "Нова демократія" в Києві у п'ятницю, 14 січня 2004 р. Цього дня Кушнарьов був обраний генеральним секретарем політичної партії "Нова демократія". На з'їзді він підкреслив, що стратегічною метою політичної партії "Нова демократія" повинна стати федералізація України. Фото УНІАН.

ID:
#11264
Автор:
Лазаренко Микола / POOL
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
14.01.2005
Макс. розмір:
2048x1270 px
Перегляди:
1040
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти