М’ясо Держкомрезерву на ринках Києва
                        Покупці стоять в черзі на м'ясом із Держкомрезерву на одному з ринків Києва у четвер, 24 квітня 2008 р. Цього дня на столичні ринки завезли п’ять тонн дешевого м’яса з Держкомрезерву. Ціна м’яса – 18 грн. (м’ясо з кісткою), 35 грн. – м’ясна вирізка. Така вартість на третину дешевша за ринкову ціну, тому на ринках вишикувалися величезні черги. М’ясо, яке завезене до Києва, – українського виробництва, свиней забили вчора, уточнили в Держрезерві. В цілому в квітні місяці, незважаючи на пост, ціни на м’ясо істотно виросли. Якщо на початку березня свинину можна було придбати по 35 грн., то в квітні таких цін на базарі вже не існує. Хороше м’ясо тепер коштує не менше 50 грн. А за 30-35 грн. можна купити тільки м’ясні обрізки. Яловичину продають за тими ж цінами, що і свинину.Фото УНИАН
                    
                    
                    
                        
                            - ID:
 
                            - #122108
 
                        
                                                
                            - Автор:
 
                            - фото УНІАН
 
                        
                        
                                                
                            - Місце зйомки:
 
                            - Україна / Київ
 
                        
                                                
                            - Дата зйомки:
 
                            - 24.04.2008
 
                        
                        
                            - Макс. розмір:
 
                            -  2592x3872 px
 
                        
                        
                            - Перегляди:
 
                                                            - 806
 
                                                    
                        
                            - Скачування:
 
                            - 0
 
                        
                                                
                            - Ключові слова:
 
                            -