https://images.unian.net/pb/000/thumb_files/h_190/14944.jpg Київ COMM АРХІВ УНІАН Президент України Віктор Ющенко з своїм сином Андрієм у суботу, 3 липня 2004 р. 19 і 22 липня 2005 р. "Українська правда" опублікувала статті Сергейя Лещенко під назвою "Андрій Ющенко, син Бога?" і "Андрій Ющенко, син Бога? Частина 2" В статтях йшла мова, про те, що 19-річний син Президента України Андрій їздить на автомобілі BMW M6 вартістю 800 тис. грн., порушує правила дорожнього руху, а ДАІ на це не звертає увагу, а також, має мобільний телефон вартістю декілька тисяч євро, що його часто бачать в дорогих нічних клубах. При цьому "УП" поставила питання, звідки у студента кошти, щоб вести такий спосіб життя? 25 липня на прес-конференції Віктор Ющенко заперечив цю інформацію і дуже різко висловився на адресу журналістів, які, за його словами, займаються "кіллерством". Коментар Президента викликав обурення українських журналістів, які 26 липня підписали відкритий лист з вимогами до Президента публічно вибачитися перед кореспондентом "УП" Лещенко і відповісти на питання журналістів про прибутки і витрати його сім'ї. Того ж дня Президент України надіслав "УП" лист з приводу цих публікацій. У листі Ющенко відзначив: "Після публікації в "Українській правді" я мав чоловічу розмову з сином… Я також офіційно звернувся до міліції: вимагати дотримання правил дорожнього руху від всіх, незважаючи на марки і номери авто. Правила повинні поважати всі - і політики, і їх діти, це очевидно". Фото Анатолія Медзика /УНІАН .

Андрій Ющенко

COMM АРХІВ УНІАН Президент України Віктор Ющенко з своїм сином Андрієм у суботу, 3 липня 2004 р. 19 і 22 липня 2005 р. "Українська правда" опублікувала статті Сергейя Лещенко під назвою "Андрій Ющенко, син Бога?" і "Андрій Ющенко, син Бога? Частина 2" В статтях йшла мова, про те, що 19-річний син Президента України Андрій їздить на автомобілі BMW M6 вартістю 800 тис. грн., порушує правила дорожнього руху, а ДАІ на це не звертає увагу, а також, має мобільний телефон вартістю декілька тисяч євро, що його часто бачать в дорогих нічних клубах. При цьому "УП" поставила питання, звідки у студента кошти, щоб вести такий спосіб життя? 25 липня на прес-конференції Віктор Ющенко заперечив цю інформацію і дуже різко висловився на адресу журналістів, які, за його словами, займаються "кіллерством". Коментар Президента викликав обурення українських журналістів, які 26 липня підписали відкритий лист з вимогами до Президента публічно вибачитися перед кореспондентом "УП" Лещенко і відповісти на питання журналістів про прибутки і витрати його сім'ї. Того ж дня Президент України надіслав "УП" лист з приводу цих публікацій. У листі Ющенко відзначив: "Після публікації в "Українській правді" я мав чоловічу розмову з сином… Я також офіційно звернувся до міліції: вимагати дотримання правил дорожнього руху від всіх, незважаючи на марки і номери авто. Правила повинні поважати всі - і політики, і їх діти, це очевидно". Фото Анатолія Медзика /УНІАН .

ID:
#14944
Автор:
Медзик Анатолій
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
03.07.2004
Макс. розмір:
1614x1900 px
Перегляди:
1074
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти