Приготування пельменів
FILE Жінка розкочує тісто для пельменів, у Євпаторії (Крим), в п’ятницю, 6 лютого 2009 р. Ймовірно, батьківщиною пельменів є Китай, де вони називалися цзяо цзи. Звідти страва розповсюдилася до Росії, Середньої Азії та Кавказу. Найсуттєвішою відмінністю пельменів від інших подібних кулінарних виробів є товщина тіста - воно повинно бути дуже тонким. А кількість начинки в готовому продукті істотно перевищує кількість тіста. Фото Олексія Сувірова / УНІАН
- ID:
- #187775
- Автор:
- Сувіров Олексій
- Місце зйомки:
- Україна / Євпаторія
- Дата зйомки:
- 06.02.2009
- Макс. розмір:
- 2304x1652 px
- Перегляди:
- 534
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-