https://images.unian.net/pb/001/thumb_files/h_190/187780.jpg Євпаторія FILE Жінка накладає фарш на приготоване для пельменів тісто, у Євпаторії (Крим), в п’ятницю, 6 лютого 2009 р. Ймовірно, батьківщиною пельменів є Китай, де вони називалися цзяо цзи. Звідти страва розповсюдилася до Росії, Середньої Азії та Кавказу. Найсуттєвішою відмінністю пельменів від інших подібних кулінарних виробів є товщина тіста - воно повинно бути дуже тонким. А кількість начинки в готовому продукті істотно перевищує кількість тіста. Фото Олексія Сувірова / УНІАН

Приготування пельменів

FILE Жінка накладає фарш на приготоване для пельменів тісто, у Євпаторії (Крим), в п’ятницю, 6 лютого 2009 р. Ймовірно, батьківщиною пельменів є Китай, де вони називалися цзяо цзи. Звідти страва розповсюдилася до Росії, Середньої Азії та Кавказу. Найсуттєвішою відмінністю пельменів від інших подібних кулінарних виробів є товщина тіста - воно повинно бути дуже тонким. А кількість начинки в готовому продукті істотно перевищує кількість тіста. Фото Олексія Сувірова / УНІАН

ID:
#187780
Автор:
Сувіров Олексій
Місце зйомки:
Україна / Євпаторія
Дата зйомки:
06.02.2009
Макс. розмір:
2544x1696 px
Перегляди:
602
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти