https://images.unian.net/pb/002/thumb_files/h_190/215826.jpg Київ Продавець показує покупцю м’ясо на одному зі стихійних ринків, у Києві, у четвер, 2 липня 2009 р. Спека не вплинула на кількість продавців м'яса, які продовжують торгувати на стихійних ринках в антисанітарних умовах. М'ясо й інші продукти забою тварин підлягають обов'язковій післязабійній ветеринарно-санітарній експертизі, яку проводять тільки в державних установах - лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи. Згідно діючих правил, туші для ветеринарно-санітарної експертизи власник повинен надавати разом з внутрішніми органами (селезінкою, легенями, серцем, печінкою і нирками), а свинину, конину і яловичину – разом з головою. Для ветеринарно-санітарної експертизи можуть пред'являтися цілі туші, туші розрубані навпіл (напівтуші), або на четвертини, але м'ясо, розрубане на шматки, на експертизу не приймається. М'ясо може поступати в охолодженому та мороженому вигляді. Внутрішні органи і голова не повинні бути заморожені. Власник повинен одночасно надати ветеринарну довідку про передзабійний огляд, оформлену в установленому порядку, підписану ветеринарним лікарем (фельдшером), і завірену печаткою ветеринарної установи. У довідці повинні бути вказані дата і час забою тварини. Якщо для продажу доставлено м'ясо і субпродукти без ветеринарної довідки, то таке м'ясо і субпродукти кладуть в санітарну камеру до пред'явлення ветеринарної довідки. У разі непредставлення довідки м'ясо і субпродукти підлягають лабораторному дослідженню. Санстанція попереджає: купувати продукти на стихійних ринках - вкрай небезпечно. Овочі, куплені на вулиці, можуть містити нітрати і пестициди, м'ясо - сальмонелу, риба - ботулізм. Фото Володимира Гонтара / УНІАН

Торгівля м’ясом на стихійному ринку

Продавець показує покупцю м’ясо на одному зі стихійних ринків, у Києві, у четвер, 2 липня 2009 р. Спека не вплинула на кількість продавців м'яса, які продовжують торгувати на стихійних ринках в антисанітарних умовах. М'ясо й інші продукти забою тварин підлягають обов'язковій післязабійній ветеринарно-санітарній експертизі, яку проводять тільки в державних установах - лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи. Згідно діючих правил, туші для ветеринарно-санітарної експертизи власник повинен надавати разом з внутрішніми органами (селезінкою, легенями, серцем, печінкою і нирками), а свинину, конину і яловичину – разом з головою. Для ветеринарно-санітарної експертизи можуть пред'являтися цілі туші, туші розрубані навпіл (напівтуші), або на четвертини, але м'ясо, розрубане на шматки, на експертизу не приймається. М'ясо може поступати в охолодженому та мороженому вигляді. Внутрішні органи і голова не повинні бути заморожені. Власник повинен одночасно надати ветеринарну довідку про передзабійний огляд, оформлену в установленому порядку, підписану ветеринарним лікарем (фельдшером), і завірену печаткою ветеринарної установи. У довідці повинні бути вказані дата і час забою тварини. Якщо для продажу доставлено м'ясо і субпродукти без ветеринарної довідки, то таке м'ясо і субпродукти кладуть в санітарну камеру до пред'явлення ветеринарної довідки. У разі непредставлення довідки м'ясо і субпродукти підлягають лабораторному дослідженню. Санстанція попереджає: купувати продукти на стихійних ринках - вкрай небезпечно. Овочі, куплені на вулиці, можуть містити нітрати і пестициди, м'ясо - сальмонелу, риба - ботулізм. Фото Володимира Гонтара / УНІАН

ID:
#215826
Автор:
Гонтар Володимир
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
02.07.2009
Макс. розмір:
2104x2828 px
Перегляди:
722
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Продуктовий ринок
Жанр. Торгівля
Жанр. Їжа Стихійна торгівля
Продаж м’яса на стихійних ринках в антисанітарних умовах
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти