https://images.unian.net/pb/002/thumb_files/h_190/225356.jpg Київ Генеральний директор ВАТ «Київхліб» Володимир Череда відповідає на запитання журналістів під час прес-конференції, в Києві, у четвер, 27 серпня 2009 р. В ході прес-конференції Володимир Череда повідомив, що з 31 серпня цього року підприємство підвищує ціни на хліб «Український» і батон на 5%. За його словами, необхідність перегляду цін виникла у зв’язку з тим, що після останнього підвищення цін у липні 2008 року вартість складових собівартості хліба змінилася, зокрема, цукор подорожчав на 54%, яйця – на 63,5%, газ – на 75%, електроенергія – на 25,5% тощо. У зв’язку з цим виробництво хліба було збитковим. Він зазначив, що підвищення цін дозволить компанії вийти на рентабельність 2-3%. За його даними, після підвищення цін вартість цих сортів хліба зросте на 14-16 коп. і становитиме: хліб ”Український” – 3,16 грн., батон – 2,64 грн. Череда пояснив, що компанія підвищує ціни лише на 5%, щоб залишатися конкурентоспроможною на ринку Києва і області. За його словами, на сьогоднішній день підприємства компанії виробляють близько 700 тонн хліба, зокрема 230 тонн хліба ”Український” і 250 тонн батонів, а також 20-25 тонн кондитерських виробів. При цьому гендиректор ”Київхлібу” зазначив, що в Україні питання підвищення цін на хліб лежить більше в політичній площині, ніж у економічній. Фото Андрія Скакодуба / УНІАН

Володимир Череда

Генеральний директор ВАТ «Київхліб» Володимир Череда відповідає на запитання журналістів під час прес-конференції, в Києві, у четвер, 27 серпня 2009 р. В ході прес-конференції Володимир Череда повідомив, що з 31 серпня цього року підприємство підвищує ціни на хліб «Український» і батон на 5%. За його словами, необхідність перегляду цін виникла у зв’язку з тим, що після останнього підвищення цін у липні 2008 року вартість складових собівартості хліба змінилася, зокрема, цукор подорожчав на 54%, яйця – на 63,5%, газ – на 75%, електроенергія – на 25,5% тощо. У зв’язку з цим виробництво хліба було збитковим. Він зазначив, що підвищення цін дозволить компанії вийти на рентабельність 2-3%. За його даними, після підвищення цін вартість цих сортів хліба зросте на 14-16 коп. і становитиме: хліб ”Український” – 3,16 грн., батон – 2,64 грн. Череда пояснив, що компанія підвищує ціни лише на 5%, щоб залишатися конкурентоспроможною на ринку Києва і області. За його словами, на сьогоднішній день підприємства компанії виробляють близько 700 тонн хліба, зокрема 230 тонн хліба ”Український” і 250 тонн батонів, а також 20-25 тонн кондитерських виробів. При цьому гендиректор ”Київхлібу” зазначив, що в Україні питання підвищення цін на хліб лежить більше в політичній площині, ніж у економічній. Фото Андрія Скакодуба / УНІАН

ID:
#225356
`
Автор:
Скакодуб Андрій / POOL
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
27.08.2009
Макс. розмір:
1356x1852 px
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти