Приготування мамалиги
Учасники XVIII Міжнародного гуцулського фестивалю спостерігають за приготуванням найбільшої в Україні порції мамалиги («кулешу»), в місті Вижница Чернівецької обл., у неділю, 30 вересня 2009 р. Цього дня пройшов другий, завершальний день XVIII Міжнародного гуцульського фестивалю. Почався він з приготування великого казана мамалиги (тут її називають «куліш») на березі ріки Черемош. Ця подія буде занесена до Книги рекордів України. Після цього від берега урочисто відчалив пліт «дараба». Ще тридцять років тому таким чином сплавляли ліс. Вдень на стадіоні відбулося нагородження переможців конкурсів і гала-концерт. Фото УНІАН
- ID:
- #226473
- Автор:
- Фото УНІАН
- Місце зйомки:
- Україна / Вижниця
- Дата зйомки:
- 30.08.2009
- Макс. розмір:
- 3504x2336 px
- Перегляди:
- 1160
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-