Приготування пива
Працівники варильного цеху ЗАТ ”Оболонь” стежать за приготуванням пива ”Оболонь живе", у Києві, у п’ятницю, 4 серпня 2009 р. У вересні компанія «Оболонь» почала виробництво непастеризованого пива «Оболонь Живе» з гарантованим терміном зберігання 45 діб. Це пиво не піддається пастеризації чи стерилізації, а його стабільність і тривалий термін придатності досягається виключно завдяки унікальній технології фільтрації та чистоті виробництва. Живе пиво вариться як класичні світлі сорти, проте має деякі особливості приготування. Зварене нефільтроване пиво тривалий час витримують при низькій температурі, а потім пропускають через спеціальні фільтраційні установки для збереження природної якості та первинного смаку. Досконале обладнання та суворе дотримання усіх санітарно-гігієнічних умов виключає потрапляння кисню та будь-яких сторонніх речовин чи організмів у процесі розливу. Крім характерного насиченого смаку, «Оболонь Живе» відрізняється підвищеним вмістом природних білків та органічних сполук – поліфенолів. Ці речовини запобігають передчасному старінню організму, захворюванням серцево-судинної системи, а також зміцнюють імунітет. Пиво «Оболонь Живе» наливається у скляні пляшки 0,5 л, ПЕТ 1 л та кеги. Середня ціна за пляшку 0,5 л у роздрібній мережі складатиме 4,00 грн. ЗАТ «Оболонь» - провідний національний виробник пива, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральної води. До складу корпорації входять головний завод у Києві та 6 підприємств у регіонах України. Основні бренди: «Оболонь», «Bitburger», «Magnat», «hike premium», «Оболонь BeerMix», «Zibert», «Десант», «Живчик», «Frest», «Прозора». Продукція компанії експортується у 33 країни світу. Фото Андрія Скакодуба / УНІАН
- ID:
- #227727
- Автор:
- Скакодуб Андрій / POOL
- Місце зйомки:
- Україна / Київ
- Дата зйомки:
- 04.09.2009
- Макс. розмір:
- 2772x2131 px
- Перегляди:
- 610
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-