https://images.unian.net/pb/002/thumb_files/h_190/237018.jpg Київ Директор львівської філії ТОВ "Пузата Хата" Андрій Кміть, праворуч, і регіональний менеджер (Львівський регіон) Тарас Фундела розливают борщ в одному з ресторанів, у Києві, в четвер, 15 жовтня 2009 р. У центрі Києва на Бессарабcькій площі 16 жовтня 2003 р. відкрився перший заклад “Пузата Хата”. На честь річниці відкриття першого закладу була проведена акція “6 років разом”. В рамках акції в центральних ресторанах мережі в святковій атмосфері на лініях роздачі працював керівний склад компанії. Акція проводиться з метою стати кращими для відвідувачів, врахувавши всі їхні побажання. З 2004 по 2008 р.р. компанія “Пузата Хата” відкрила 38 ресторанів в Україні, ставши новим українським лідером. На сьогоднішній день ресторани “Пузата Хата” відкриті у 14 містах: Києві, Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та ін. Результатом популярності ресторанів за 6 р. є наведені організаторами дані, а саме, обслуговування 50 млн. 802 тис. 305 відвідувачів, які за цей час з’їли та випили: “озеро борщу” - (480 тонн - 2 млн. порцій борщу), “гору вареників” – (5 млн. 869579 шт. вареників) та “море компоту” (майже 14 млн. л. – 6903892 стакани). Фото Олександра Синиці / УНІАН

Андрій Кміть та Тарас Фундела

Директор львівської філії ТОВ "Пузата Хата" Андрій Кміть, праворуч, і регіональний менеджер (Львівський регіон) Тарас Фундела розливают борщ в одному з ресторанів, у Києві, в четвер, 15 жовтня 2009 р. У центрі Києва на Бессарабcькій площі 16 жовтня 2003 р. відкрився перший заклад “Пузата Хата”. На честь річниці відкриття першого закладу була проведена акція “6 років разом”. В рамках акції в центральних ресторанах мережі в святковій атмосфері на лініях роздачі працював керівний склад компанії. Акція проводиться з метою стати кращими для відвідувачів, врахувавши всі їхні побажання. З 2004 по 2008 р.р. компанія “Пузата Хата” відкрила 38 ресторанів в Україні, ставши новим українським лідером. На сьогоднішній день ресторани “Пузата Хата” відкриті у 14 містах: Києві, Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та ін. Результатом популярності ресторанів за 6 р. є наведені організаторами дані, а саме, обслуговування 50 млн. 802 тис. 305 відвідувачів, які за цей час з’їли та випили: “озеро борщу” - (480 тонн - 2 млн. порцій борщу), “гору вареників” – (5 млн. 869579 шт. вареників) та “море компоту” (майже 14 млн. л. – 6903892 стакани). Фото Олександра Синиці / УНІАН

+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти