https://images.unian.net/pb/002/thumb_files/h_190/246874.jpg Київ Народний депутат України, кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк тримає гайковий ключ під час позачергового з’їзда партії «Фронт змін», в Києві, у суботу, 28 листопада 2009 р. В ході позачергового з’їзда партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка обрано лідером партії. За дане рішення проголосували одноголосно всі делегати з’їзду. Після обрання один з лідерів партії подарував Арсенію Яценюку гайковий ключ і при цьому зазначив: «Закрутіть гайки і допоможіть нормально жити країні». У відповідь Арсеній Яценюк зазначив, що «все буде працювати навіть краще, як швейцарські годинники, всі гайки будуть закручені». Арсеній Яценюк наголосив, що партія «Фронт змін» - «це не бізнес-проект, це не політичний проект, це не проект, який передбачає – дали гроші і стали чи то депутатом, чи то міністром, чи отримали можливість роздавати державні блага». «Таких партій в Україні вистачає, такі партії це наші політичні опоненти – це БЮТ та Партія регіонів», - зазначив він.

Арсеній Яценюк

Народний депутат України, кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк тримає гайковий ключ під час позачергового з’їзда партії «Фронт змін», в Києві, у суботу, 28 листопада 2009 р. В ході позачергового з’їзда партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка обрано лідером партії. За дане рішення проголосували одноголосно всі делегати з’їзду. Після обрання один з лідерів партії подарував Арсенію Яценюку гайковий ключ і при цьому зазначив: «Закрутіть гайки і допоможіть нормально жити країні». У відповідь Арсеній Яценюк зазначив, що «все буде працювати навіть краще, як швейцарські годинники, всі гайки будуть закручені». Арсеній Яценюк наголосив, що партія «Фронт змін» - «це не бізнес-проект, це не політичний проект, це не проект, який передбачає – дали гроші і стали чи то депутатом, чи то міністром, чи отримали можливість роздавати державні блага». «Таких партій в Україні вистачає, такі партії це наші політичні опоненти – це БЮТ та Партія регіонів», - зазначив він.

ID:
#246874
Автор:
УНІАН
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
28.11.2009
Макс. розмір:
1957x1684 px
Перегляди:
704
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Персони. Арсеній Яценюк Позачерговий з’їзд партії «Фронт змін»
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти