https://images.unian.net/pb/002/thumb_files/h_190/270183.jpg Київ Зліва направо: директор Українського науково-дослідного інституту харчування, доцент, кандидат медичних наук, головний позаштатний дієтолог Міністерства охорони здоров’я України Олег Швець і дієтолог Українського науково-дослідного інституту харчування, доцент кафедри внутрішньої медицини №1 Національного медичного університету ім. А. А. Богомольця, кандидат медичних наук Наталія Міхньова на науковій конференції «Чорний чай – традиція здоров’я», у Києві, у понеділок, 29 березня 2010 р. Організаторами конференції виступили Український науково-дослідний інститут харчування за участю Інституту чаю Lipton - світовий лідер в дослідженнях направлених на вивчення впливу вживання чаю на здоров’ї людини. Наукова конференція покликана розвінчати існуючі стереотипи з погляду науки і технології чайного виробництва, а також представити наукові докази впливу чаю на основні показники здоров’я людини. На початку 2010 р. було проведено тестування стереотипів серед українських споживачів чаю. Результи дослідження оголосили учасники наукової конференції. Фахівці в області харчування і здоров’я, а також технології чайного виробництва в рамках конференції представили свої доповіді, присвячені чаю. Також учасники конференції змогли на практиці перевірити один з поширених стереотипів про чорний чай. Для цього було проведено порівняльно дегустацію листового і пакетованого чаю. Інститут чаю Lipton спеціалізована структура компанії Unilever, яка займається дослідженнями чаю, а саме вивчає його вплив на фізичне і розумове самопочуття людини. Перевага Інституту Lipton у використанні новітніх технологій та можливостей, також як і доступ до кращих експертів світового рівня з різних досліджень. Ці дослідження допомагають сформувати розуміння того, наскільки великий внесок для фізичного і розумового добробуту людини робить чай. Всі дослідження, які здійснюються і фінансуються Інститутом, мають доказову базу, є науково-збалансованими і передовими в своїй сфері. Області дослідження даного Інституту надзвичайно різноманітні, починаючи з системи зберігання чаю, виробництва чайного листа, і закінчуючи дією чаю і його користю для здоров’я людини. Фото Сергія Светлицького / УНІАН

Олег Швець та Наталія Міхньова

Зліва направо: директор Українського науково-дослідного інституту харчування, доцент, кандидат медичних наук, головний позаштатний дієтолог Міністерства охорони здоров’я України Олег Швець і дієтолог Українського науково-дослідного інституту харчування, доцент кафедри внутрішньої медицини №1 Національного медичного університету ім. А. А. Богомольця, кандидат медичних наук Наталія Міхньова на науковій конференції «Чорний чай – традиція здоров’я», у Києві, у понеділок, 29 березня 2010 р. Організаторами конференції виступили Український науково-дослідний інститут харчування за участю Інституту чаю Lipton - світовий лідер в дослідженнях направлених на вивчення впливу вживання чаю на здоров’ї людини. Наукова конференція покликана розвінчати існуючі стереотипи з погляду науки і технології чайного виробництва, а також представити наукові докази впливу чаю на основні показники здоров’я людини. На початку 2010 р. було проведено тестування стереотипів серед українських споживачів чаю. Результи дослідження оголосили учасники наукової конференції. Фахівці в області харчування і здоров’я, а також технології чайного виробництва в рамках конференції представили свої доповіді, присвячені чаю. Також учасники конференції змогли на практиці перевірити один з поширених стереотипів про чорний чай. Для цього було проведено порівняльно дегустацію листового і пакетованого чаю. Інститут чаю Lipton спеціалізована структура компанії Unilever, яка займається дослідженнями чаю, а саме вивчає його вплив на фізичне і розумове самопочуття людини. Перевага Інституту Lipton у використанні новітніх технологій та можливостей, також як і доступ до кращих експертів світового рівня з різних досліджень. Ці дослідження допомагають сформувати розуміння того, наскільки великий внесок для фізичного і розумового добробуту людини робить чай. Всі дослідження, які здійснюються і фінансуються Інститутом, мають доказову базу, є науково-збалансованими і передовими в своїй сфері. Області дослідження даного Інституту надзвичайно різноманітні, починаючи з системи зберігання чаю, виробництва чайного листа, і закінчуючи дією чаю і його користю для здоров’я людини. Фото Сергія Светлицького / УНІАН

ID:
#270183
Автор:
Светлицький Сергій
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
29.03.2010
Макс. розмір:
2480x1986 px
Перегляди:
1375
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти