Продаж грибів
Жінка продає гриби на одному із стихійних ринків в Ужгороді, у середу, 29 вересня 2010 р. В Україні почастішали випадки отруєння грибами. Більшість отруєнь зумовлено вживанням пластинчастих отруйних грибів (в першу чергу, блідої поганки), які помилково сприймаються за їстівні шампіньйони і сироїжки. Отруєння також можуть викликати їстівні гриби, які не пройшли належної термічної обробки або виросли на забруднених територіях, або уздовж швидкісних трас. Необхідно правильно підготувати гриби до вживання. Важливе не тривале приготування, а заміна води, в якій варяться гриби. Воду необхідно зміняти кілька разів (мінімум тричі), тому що грибний відвар може бути потенційно небезпечним. Фото Яноша Немеша / УНІАН
- ID:
- #307772
- Автор:
- Немеш Янош
- Місце зйомки:
- Україна / Ужгород
- Дата зйомки:
- 29.09.2010
- Макс. розмір:
- 2140x2760 px
- Перегляди:
- 740
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-