https://images.unian.net/pb/000/thumb_files/h_190/3265.jpg Київ АРХІВ УНІАН. Екс-прем'єр-міністр Російської Федерації Віктор Черномирдін (зліва) і Президент України Леонід Кучма. У четвер, 10 травня 2001р. указом президента Російської Федерації Черномирдін призначений Надзвичайним і Повноважним Послом Росії в Україні. Крім того екс-прем'єр РФ буде виконувати обов'язки спеціального представника Президента РФ по розвитку торгово-економічних зв'язків між Україною і Росією. Черномирдін після зустрічі з Президентом Росії заявив, що пишається таким призначенням. Раніше він неодноразово підкреслював, що його дружина - українка. Очікується, що Черномирдін 14 травня прибуде в Київ. Фото Олександра Рудого/ УНІАН/ (COMM)

Віктор Черномирдін і Леонід Кучма

АРХІВ УНІАН. Екс-прем'єр-міністр Російської Федерації Віктор Черномирдін (зліва) і Президент України Леонід Кучма. У четвер, 10 травня 2001р. указом президента Російської Федерації Черномирдін призначений Надзвичайним і Повноважним Послом Росії в Україні. Крім того екс-прем'єр РФ буде виконувати обов'язки спеціального представника Президента РФ по розвитку торгово-економічних зв'язків між Україною і Росією. Черномирдін після зустрічі з Президентом Росії заявив, що пишається таким призначенням. Раніше він неодноразово підкреслював, що його дружина - українка. Очікується, що Черномирдін 14 травня прибуде в Київ. Фото Олександра Рудого/ УНІАН/ (COMM)

ID:
#3265
Автор:
Олександр Рудий
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
10.05.2001
Макс. розмір:
2048x1367 px
Перегляди:
774
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти