Сало
Брикети з салом в музеї сала у Львові, у четвер, 16 червня 2011 р. У Львові відкрився єдиний в Україні музей сала. За винятком самих трудомістких статуй експозиція оновлюватиметься щодня. Виготовляють експонати за допомогою спеціальних форм, які створили львівські скульптори. Щоб творіння не псувалися, їх тримають в холодильниках з прозорими дверцятами. Приблизний час їхнього «життя» - не більше доби. Вага найбільшого експоната – півтора кілограми, найменшого, – двісті грамів. Відвідувачі музею-ресторану сала можуть поласувати національним українським блюдом, яке подають у вигляді кулінарних скульптур. Асортимент їстівних скульптур з сала дуже широкий: "Губи Монро", "Ніс Гоголя", "Груди Венери", "Вуха Ван Гога", "Руки Че Гевари". Також можна замовити суші-сало, а на десерт сало в шоколаді. У музеї є творіння, які не їдять. Наприклад, найбільше у світі серце з сала. Його унікальність ще й в тому, що воно працює, прокачуючи через себе рідину. А спеціальні датчики фіксують тиск – 90 на 110. Художнє творіння «Серце з сала» отримало відзнаку – диплом Книги рекордів України «Найбільше у світі серце з сала». У списку експонатів – гуманоїд. Творці вирішили показати, як виглядав інопланетний гість, якого убили американці в 1968 році в штаті Невада. Фото УНІАН
- ID:
- #353790
- Автор:
- Кравс Євгеній
- Місце зйомки:
- Україна / Львів
- Дата зйомки:
- 16.06.2011
- Макс. розмір:
- 2717x1457 px
- Перегляди:
- 600
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-