https://images.unian.net/pb/003/thumb_files/h_190/367501.jpg село Руська Мокра Заслужений вівчар Радянського Союзу, 78-річний Іван Сасин робить овечий сир в урочищі Яновець неподалік с. Руська Мокра (Тячівський р-н, Закарпатська обл.), у середу, 7 вересня 2011 р. Вівчарство для мешканців гірських районів Закарпаття - одна з найважливіших складових господарства. Найбільше поголів'я цієї худоби - у Тячівському та Рахівському районах області. Поголів'я отари, котру окрім заслуженого вівчаря Радянського Союзу, 78-річного Івана Сасина, в урочищі Яновець випасають ще четверо вівчарів, нараховує 530 овець та кіз. За словами вівчарів, протягом одного сезону вівця дає 8 кг сиру, 4 кг вурди та в середньому 300 г молока щодня. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Іван Сасин

Заслужений вівчар Радянського Союзу, 78-річний Іван Сасин робить овечий сир в урочищі Яновець неподалік с. Руська Мокра (Тячівський р-н, Закарпатська обл.), у середу, 7 вересня 2011 р. Вівчарство для мешканців гірських районів Закарпаття - одна з найважливіших складових господарства. Найбільше поголів'я цієї худоби - у Тячівському та Рахівському районах області. Поголів'я отари, котру окрім заслуженого вівчаря Радянського Союзу, 78-річного Івана Сасина, в урочищі Яновець випасають ще четверо вівчарів, нараховує 530 овець та кіз. За словами вівчарів, протягом одного сезону вівця дає 8 кг сиру, 4 кг вурди та в середньому 300 г молока щодня. Фото Яноша Немеша / УНІАН

ID:
#367501
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / село Руська Мокра
Дата зйомки:
07.09.2011
Макс. розмір:
2304x3456 px
Перегляди:
904
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Сільське господарство Жанр. Вівчарство
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти