https://images.unian.net/pb/003/thumb_files/h_190/371571.jpg Берегово Учасники 48-го міжнародного фестивалю "Bereg Fest 2011" готують ковбасу за угорським рецептом, у Береговому (Закарпатська обл.), у неділю, 25 вересня 2011 р. До програми 48-го міжнародного фестивалю "Bereg Fest 2011" увійшли майстер-класи народних ремесел, приготування угорських національних страв, продаж сувенірів, спортивні змагання тощо. Гості фестивалю також мали нагоду ознайомитися із старовинним методом чавлення винограду - босоніж, що за традицією, повинні були робити цнотливі дівчата. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Приготування ковбаси

Учасники 48-го міжнародного фестивалю "Bereg Fest 2011" готують ковбасу за угорським рецептом, у Береговому (Закарпатська обл.), у неділю, 25 вересня 2011 р. До програми 48-го міжнародного фестивалю "Bereg Fest 2011" увійшли майстер-класи народних ремесел, приготування угорських національних страв, продаж сувенірів, спортивні змагання тощо. Гості фестивалю також мали нагоду ознайомитися із старовинним методом чавлення винограду - босоніж, що за традицією, повинні були робити цнотливі дівчата. Фото Яноша Немеша / УНІАН

ID:
#371571
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / Берегово
Дата зйомки:
25.09.2011
Макс. розмір:
3456x2304 px
Перегляди:
710
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Жанр. Їжа 48-й міжнародний фестиваль "Bereg Fest 2011"
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти