Приготування ковбаси
Учасники 48-го міжнародного фестивалю "Bereg Fest 2011" готують ковбасу за угорським рецептом, у Береговому (Закарпатська обл.), у неділю, 25 вересня 2011 р.
До програми 48-го міжнародного фестивалю "Bereg Fest 2011" увійшли майстер-класи народних ремесел, приготування угорських національних страв, продаж сувенірів, спортивні змагання тощо. Гості фестивалю також мали нагоду ознайомитися із старовинним методом чавлення винограду - босоніж, що за традицією, повинні були робити цнотливі дівчата. Фото Яноша Немеша / УНІАН
- ID:
- #371571
- Автор:
- Немеш Янош
- Місце зйомки:
- Україна / Берегово
- Дата зйомки:
- 25.09.2011
- Макс. розмір:
- 3456x2304 px
- Перегляди:
- 710
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-