https://images.unian.net/pb/003/thumb_files/h_190/374447.jpg Київ Директор Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування МОЗ України, головний позаштатний дієтолог Міністерства охорони здоров'я України Олег Швець під час прес-конференції на тему: «Що споживають українці? Незалежний аудит українських виробників м'яса», в Києві, в четвер, 13 жовтня 2011 р. Цього дня в УНІАН відбулася прес-конференція на тему:« Що споживають українці? Незалежний аудит українських виробників м'яса», присвячена старту першого в Україні незалежного дослідження якості м'яса і м'ясопродуктів на підприємствах вітчизняних виробників. У дослідженні беруть участь всі державні контролюючі органи. Інститут споживчих експертиз за підтримки державних органів починає проект по аудиту українських виробників м'яса. Про це повідомив директор інституту Юрій Чорнобривець. «Ми хочемо проанонсувати старт нашого проекту – незалежного аудиту підприємств м'ясопереробної галузі. Ми хочемо показати реальну ситуацію з виробництвом продуктів м'ясопереробки в нашій країні», - сказав він. Чорнобривець додав, що до ініціативи інституту приєдналися практично всі державні контролюючі органи, у тому числі і Госпотребстандарт, і Інститут екогігієни і токсикології, Міністерство охорони здоров'я, Інститут живлення та інші. Заступник директора департаменту контролю якості медичних послуг, регуляторної політики і санітарно-епідеміологічного благополуччя, начальник управління суспільного здоров'я і санітарно-епідеміологічного благополуччя населення МОЗ України Алла Григоренко повідомила, що Мінохоронздоров'я щороку проводить тисячі досліджень, і «повинні констатувати, що кожен десятий об'єкт не відповідає санітарному законодавству». Директор Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни живлення МОЗ України Олег Швець додав, що центр підтримує цей проект фахівцями, технологіями, можливостями своїх лабораторій і «сподівається, що він буде успішно завершений, дасть відповіді на певні питання і буде продовжений». Чорнобривець додав, що проект планується завершити за 1,5-2 місяці, що залежатиме від активності виробників, які братимуть участь в нім. Також він відзначив, що досліджуватися буде продукція підприємств, яка користується найбільшою популярністю у споживача. Фото Андрія Скакодуба / УНІАН

Олег Швець

Директор Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування МОЗ України, головний позаштатний дієтолог Міністерства охорони здоров'я України Олег Швець під час прес-конференції на тему: «Що споживають українці? Незалежний аудит українських виробників м'яса», в Києві, в четвер, 13 жовтня 2011 р. Цього дня в УНІАН відбулася прес-конференція на тему:« Що споживають українці? Незалежний аудит українських виробників м'яса», присвячена старту першого в Україні незалежного дослідження якості м'яса і м'ясопродуктів на підприємствах вітчизняних виробників. У дослідженні беруть участь всі державні контролюючі органи. Інститут споживчих експертиз за підтримки державних органів починає проект по аудиту українських виробників м'яса. Про це повідомив директор інституту Юрій Чорнобривець. «Ми хочемо проанонсувати старт нашого проекту – незалежного аудиту підприємств м'ясопереробної галузі. Ми хочемо показати реальну ситуацію з виробництвом продуктів м'ясопереробки в нашій країні», - сказав він. Чорнобривець додав, що до ініціативи інституту приєдналися практично всі державні контролюючі органи, у тому числі і Госпотребстандарт, і Інститут екогігієни і токсикології, Міністерство охорони здоров'я, Інститут живлення та інші. Заступник директора департаменту контролю якості медичних послуг, регуляторної політики і санітарно-епідеміологічного благополуччя, начальник управління суспільного здоров'я і санітарно-епідеміологічного благополуччя населення МОЗ України Алла Григоренко повідомила, що Мінохоронздоров'я щороку проводить тисячі досліджень, і «повинні констатувати, що кожен десятий об'єкт не відповідає санітарному законодавству». Директор Державного науково-дослідного центру з проблем гігієни живлення МОЗ України Олег Швець додав, що центр підтримує цей проект фахівцями, технологіями, можливостями своїх лабораторій і «сподівається, що він буде успішно завершений, дасть відповіді на певні питання і буде продовжений». Чорнобривець додав, що проект планується завершити за 1,5-2 місяці, що залежатиме від активності виробників, які братимуть участь в нім. Також він відзначив, що досліджуватися буде продукція підприємств, яка користується найбільшою популярністю у споживача. Фото Андрія Скакодуба / УНІАН

ID:
#374447
Автор:
Скакодуб Андрій / POOL
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
13.10.2011
Макс. розмір:
2592x3584 px
Перегляди:
950
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти