https://images.unian.net/pb/003/thumb_files/h_190/381197.jpg Київ Зліва направо: український телеведучий Костянтин Грубич, лідер українського гурту "Mad Heads XL" Вадим Красноокий, експерт з питань неінфекційних хвороб бюро ВООЗ України Наталія Король, керівник відділу адвокації Коаліції громадських організацій «За вільну від тютюнового диму Україну», представник ГО "Життя" Ганна Гопко і співак Віктор Павлик під час прес-конференції з нагоди Всесвітнього дня відмови від куріння, в Києві, у четвер, 17 листопада 2011 р. Цього дня в Києві відбулася прес-конференція з нагоди Всесвітнього дня відмови від куріння. Після прес-конференції на сходах «Українського дому» відбулася акція «Провітри прокурені речі!». Зірки та активісти розвішували для провітрювання речі, які напередодні «просмерділися» в ресторанах та барах, де курять. Мета прес-конференції – привернути увагу суспільства до проблеми шкідливого впливу тютюнового диму в кафе, барах, ресторанах. Офіціанти, працюючи в закладах громадського харчування, незважаючи на розділення їх на зали для тих, хто курить і тих, хто не курить, приречені цілий робочий день вдихати шкідливий сигаретний дим. За статистикою 68 % українців, які відвідують кафе, бари та ресторани помічали, що їх обкурюють. А молодь, за таких умов, часто починає курити «за компанію». Фото Андрія Скакодуба / УНІАН

Учасники прес-конференції

Зліва направо: український телеведучий Костянтин Грубич, лідер українського гурту "Mad Heads XL" Вадим Красноокий, експерт з питань неінфекційних хвороб бюро ВООЗ України Наталія Король, керівник відділу адвокації Коаліції громадських організацій «За вільну від тютюнового диму Україну», представник ГО "Життя" Ганна Гопко і співак Віктор Павлик під час прес-конференції з нагоди Всесвітнього дня відмови від куріння, в Києві, у четвер, 17 листопада 2011 р. Цього дня в Києві відбулася прес-конференція з нагоди Всесвітнього дня відмови від куріння. Після прес-конференції на сходах «Українського дому» відбулася акція «Провітри прокурені речі!». Зірки та активісти розвішували для провітрювання речі, які напередодні «просмерділися» в ресторанах та барах, де курять. Мета прес-конференції – привернути увагу суспільства до проблеми шкідливого впливу тютюнового диму в кафе, барах, ресторанах. Офіціанти, працюючи в закладах громадського харчування, незважаючи на розділення їх на зали для тих, хто курить і тих, хто не курить, приречені цілий робочий день вдихати шкідливий сигаретний дим. За статистикою 68 % українців, які відвідують кафе, бари та ресторани помічали, що їх обкурюють. А молодь, за таких умов, часто починає курити «за компанію». Фото Андрія Скакодуба / УНІАН

+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти