https://images.unian.net/pb/003/thumb_files/h_190/381710.jpg Ужгород Замариноване м'ясо на шампурах (шашлик) на фестивалі молодого вина «Закарпатське Божоле 2011», в Ужгороді (Закарпатська обл.), у неділю, 20 листопада 2011 р. «Закарпатське божоле» - наймолодший винний фестиваль Закарпаття. Від усіх інших фестивалів цей відрізняється тим, що це свято молодого вина, виготовленого із винограду цьогорічного урожаю. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Замариноване м'ясо на шампурах

Замариноване м'ясо на шампурах (шашлик) на фестивалі молодого вина «Закарпатське Божоле 2011», в Ужгороді (Закарпатська обл.), у неділю, 20 листопада 2011 р. «Закарпатське божоле» - наймолодший винний фестиваль Закарпаття. Від усіх інших фестивалів цей відрізняється тим, що це свято молодого вина, виготовленого із винограду цьогорічного урожаю. Фото Яноша Немеша / УНІАН

ID:
#381710
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / Ужгород
Дата зйомки:
20.11.2011
Макс. розмір:
2304x3456 px
Перегляди:
668
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Жанр. Їжа Сток. Їжа В Ужгороді відбувся фестиваль «Закарпатське божоле – 2011»
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти