Замариноване м'ясо на шампурах
Замариноване м'ясо на шампурах (шашлик) на фестивалі молодого вина «Закарпатське Божоле 2011», в Ужгороді (Закарпатська обл.), у неділю, 20 листопада 2011 р. «Закарпатське божоле» - наймолодший винний фестиваль Закарпаття. Від усіх інших фестивалів цей відрізняється тим, що це свято молодого вина, виготовленого із винограду цьогорічного урожаю. Фото Яноша Немеша / УНІАН
- ID:
- #381710
- Автор:
- Немеш Янош
- Місце зйомки:
- Україна / Ужгород
- Дата зйомки:
- 20.11.2011
- Макс. розмір:
- 2304x3456 px
- Перегляди:
- 668
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-