https://images.unian.net/pb/003/thumb_files/h_190/389369.jpg Івано-Франківськ Інвалід, ветеран ВВВ Василь Дзундза за кермом свого нового автомобіля марки "Daewoo Sens" в Івано-Франківську, у четвер, 29 грудня 2011 р. У цей день біля Івано-Франківської ОДА відбулося урочисте вручення ключів від автомобілів “Sens” 12 – ти інвалідам трудового каліцтва. Ці автомобілі Івано-Франківська область отримала через Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України. За інформацією начальника головного управління праці та соціального захисту населення Ярослава Лагана, у перші дні 2012 року Івано - Франківська область отримає 34 спецавтомобілі для інвалідів війни та учасників бойових дій.

Василь Дзундза за кермом свого автомобіля

Інвалід, ветеран ВВВ Василь Дзундза за кермом свого нового автомобіля марки "Daewoo Sens" в Івано-Франківську, у четвер, 29 грудня 2011 р. У цей день біля Івано-Франківської ОДА відбулося урочисте вручення ключів від автомобілів “Sens” 12 – ти інвалідам трудового каліцтва. Ці автомобілі Івано-Франківська область отримала через Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України. За інформацією начальника головного управління праці та соціального захисту населення Ярослава Лагана, у перші дні 2012 року Івано - Франківська область отримає 34 спецавтомобілі для інвалідів війни та учасників бойових дій.

ID:
#389369
Автор:
Кашуба Тарас
Місце зйомки:
Україна / Івано-Франківськ
Дата зйомки:
29.12.2011
Макс. розмір:
2600x1733 px
Перегляди:
680
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти