https://images.unian.net/pb/000/thumb_files/h_190/4239.jpg Київ 8 грудня відбудеться перший етап спільного з'їзду Народного руху України "За єдність" та інших учасників новоствореного виборчого блоку "Народний рух України". Остаточний склад партій - учасниць виборчого блоку і партійні списки блоку будуть визначені у січні 2002 року, заявили 24 листопада на прес-конференції співголови Народного Руху України за єдність Богдан БОЙКО і Георгій ФІЛІПЧУК, але вже сьогодні однозначно можна говорити про участь у майбутньому блоці НРУ(є) і партії "Центр". На фото: Співголови Народного Руху України за єдність Богдан Бойко (зліва), Георгій Філіпчук (праворуч) і лідер партії "Всеукраїнське об'єднання "Центр" Віктор Головко (у центрі) під час другого позачергового з'їзду НРУ (є) в суботу, 24 листопада 2001 р. у Києві. Фото Олександра Синиці/УНІАН.

Богдан Бойко, Віктор Головко та Георгій Филипчук

8 грудня відбудеться перший етап спільного з'їзду Народного руху України "За єдність" та інших учасників новоствореного виборчого блоку "Народний рух України". Остаточний склад партій - учасниць виборчого блоку і партійні списки блоку будуть визначені у січні 2002 року, заявили 24 листопада на прес-конференції співголови Народного Руху України за єдність Богдан БОЙКО і Георгій ФІЛІПЧУК, але вже сьогодні однозначно можна говорити про участь у майбутньому блоці НРУ(є) і партії "Центр". На фото: Співголови Народного Руху України за єдність Богдан Бойко (зліва), Георгій Філіпчук (праворуч) і лідер партії "Всеукраїнське об'єднання "Центр" Віктор Головко (у центрі) під час другого позачергового з'їзду НРУ (є) в суботу, 24 листопада 2001 р. у Києві. Фото Олександра Синиці/УНІАН.

ID:
#4239
Автор:
Синиця Олександр
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
29.11.2001
Макс. розмір:
2000x1352 px
Перегляди:
928
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти