https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/450336.jpg Ужгород Учасник фестивалю "Французька осінь" додає зелень в блюдо в Ужгороді, у суботу, 17 листопада 2012 р. У цей день в рамках фестивалю "Французька осінь", який розпочався 12 листопада, в День святого Мартіна, коли розбивають першу бочку молодого вина (божоле), забиваючи в неї дерев'яний клин, відвідувачам фестивалю пропонували смажені каштани, французький суп з цибулею, глінтвейн. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Учасник фестивалю "Французька осінь"

Учасник фестивалю "Французька осінь" додає зелень в блюдо в Ужгороді, у суботу, 17 листопада 2012 р. У цей день в рамках фестивалю "Французька осінь", який розпочався 12 листопада, в День святого Мартіна, коли розбивають першу бочку молодого вина (божоле), забиваючи в неї дерев'яний клин, відвідувачам фестивалю пропонували смажені каштани, французький суп з цибулею, глінтвейн. Фото Яноша Немеша / УНІАН

ID:
#450336
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / Ужгород
Дата зйомки:
17.11.2012
Макс. розмір:
2848x4272 px
Перегляди:
500
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти