Страви часів Голодомору 1932-33 років
Стіл із стравами, які українці готували в часи голоду під час акції, присвяченої річниці пам'яті жертв Голодомору 1932-33 рр., у Львові, у вівторок, 20 листопада 2012 р. Цього дня в центрі Львова відбулася акція, присвячена річниці пам’яті жертв Голодомору 1932-33 рр. На площі накрили «стіл голоду», на якому було 4 страви, якими харчувалися у часи Голодомору. Кожен охочий міг скуштувати хлібці з каштанів та насіння кропу, жолуді з корою дуба, які подрібнювалися і вимішувалися у воді з невеликою кількістю борошна, кори дуба з льоном, до якої додавали запарену ромашку, маленьку жменьку кукурудзяної крупи та кропив’яний корж. 19-23 листопада – поминальний тиждень пам’яті жертв Голодомору. 24 листопада о 16.00 в Україні запалять свічки в пам’ять про загиблих під час Голодомору-геноциду 1932-1933 років. Фото Валерія Шмакова / УНІАН
- ID:
- #450465
- Автор:
- Шмаков Валерій
- Місце зйомки:
- Україна / Львів
- Дата зйомки:
- 20.11.2012
- Макс. розмір:
- 3872x2592 px
- Перегляди:
- 496
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-