https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/455733.jpg Київ Зліва направо: координатор Коаліції громадських організацій та ініціатив "За вільну від тютюнового диму Україну", експерт Рамкової Конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну Ганна Гопко, голова правління Київської асоціації офіціантів Олег Онікієнко, генеральний директор компанії ресторанного консалтингу "Resthelp", співвласник ресторанів "Route 66" і "Масонська ложа" Павло Гачківський, ресторатор Віола Кім і керівник проекту "Ключ до успіху ресторанного бізнесу" Ігор Сухов під час прес-конференції "З 16-го грудня в ресторанах пахне їжею, а не сигаретами!" в одному з ресторанів у Києві, в п'ятницю, 14 грудня 2012 р. У цей день Київська асоціація офіціантів провела акцію "З 16-го грудня в ресторанах пахне їжею, а не сигаретами!", в ході якої учасники акції спекли "антитютюнову піцу ". Фото Андрія Скакодуба / УНІАН

Учасники прес-конференції

Зліва направо: координатор Коаліції громадських організацій та ініціатив "За вільну від тютюнового диму Україну", експерт Рамкової Конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну Ганна Гопко, голова правління Київської асоціації офіціантів Олег Онікієнко, генеральний директор компанії ресторанного консалтингу "Resthelp", співвласник ресторанів "Route 66" і "Масонська ложа" Павло Гачківський, ресторатор Віола Кім і керівник проекту "Ключ до успіху ресторанного бізнесу" Ігор Сухов під час прес-конференції "З 16-го грудня в ресторанах пахне їжею, а не сигаретами!" в одному з ресторанів у Києві, в п'ятницю, 14 грудня 2012 р. У цей день Київська асоціація офіціантів провела акцію "З 16-го грудня в ресторанах пахне їжею, а не сигаретами!", в ході якої учасники акції спекли "антитютюнову піцу ". Фото Андрія Скакодуба / УНІАН

ID:
#455733
Автор:
Скакодуб Андрій / POOL
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
14.12.2012
Макс. розмір:
4392x2632 px
Перегляди:
514
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти