https://images.unian.net/pb/000/thumb_files/h_190/51638.jpg Сімферополь COMM Журналісти, із зав'язаними на знак протесту проти нових правил акредитації при Верховній Раді АРК ротами, проходять на позачергове пленарне засідання Верховної Ради АРК в будівлю кримського парламенту у п'ятницю, 8 грудня 2006 р. Журналісти організували протестну акцію у зв'язку з введенням нового порядку акредитації журналістів в парламенті автономії, деякі пункти якого, на думку представників мас-медіа, обмежують їх права і суперечать законодавству України. Так, пункт 2.4 нового порядку вимагає від ЗМІ надання ряду додаткових документів для акредитації, не передбачених законодавством, пункт 2.2 вводить кількісні обмеження на акредитацію працівників ЗМІ (не більше двох від одного ЗМІ). Фото УНІАН.

Свобода слова у Криму

COMM Журналісти, із зав'язаними на знак протесту проти нових правил акредитації при Верховній Раді АРК ротами, проходять на позачергове пленарне засідання Верховної Ради АРК в будівлю кримського парламенту у п'ятницю, 8 грудня 2006 р. Журналісти організували протестну акцію у зв'язку з введенням нового порядку акредитації журналістів в парламенті автономії, деякі пункти якого, на думку представників мас-медіа, обмежують їх права і суперечать законодавству України. Так, пункт 2.4 нового порядку вимагає від ЗМІ надання ряду додаткових документів для акредитації, не передбачених законодавством, пункт 2.2 вводить кількісні обмеження на акредитацію працівників ЗМІ (не більше двох від одного ЗМІ). Фото УНІАН.

ID:
#51638
Автор:
Канищев Андрій
Місце зйомки:
Україна / Сімферополь
Дата зйомки:
08.12.2006
Макс. розмір:
1888x1416 px
Перегляди:
747
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти