Гігантський торт
Люди очікують на свою порцію найбільшого бісквітного торта в Україні в Києві в п’ятницю, 29 грудня 2006 р. Вага гігантського торту 950 кг, його довжина 3,75 м, ширина – 3,45 м, висота 1,15 м. Для виготовлення цього кондитерського виробу було використано 4604 яйця, 131 кг цукру, 151 кг борошна, 23 кг какао-порошку, 217 кг вишень, 360 кг вершкового крему, 40 кг чорного шоколаду, 12,5 кг білого шоколаду. Торт був занесений до Книги рекордів України в категорію «Благодійність. Розміри». Фото Олександра Синиці / УНІАН
- ID:
- #53219
- Автор:
- Синиця Олександр
- Місце зйомки:
- Україна / Київ
- Дата зйомки:
- 29.12.2006
- Макс. розмір:
- 2590x1905 px
- Перегляди:
- 1092
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-