https://images.unian.net/pb/000/thumb_files/h_190/53693.jpg Львів COMM Тульські самовари, вилучені співробітниками Західної регіональної митниці у четвер, 11 січня 2007 р. Цього дня через пост «Шегині» Західної регіональної митниці громадянин Польщі автомобілем «Фольксваген» намагався перевезти 2 самовари XIX століття, зроблені в Росії в м. Тула. Жодних документів на вивіз антикваріату за межі України громадянин не мав. За фактом порушення митних правил порушено кримінальну справу. Фото надане митною службою України.

Тульські самовари на українському кордоні

COMM Тульські самовари, вилучені співробітниками Західної регіональної митниці у четвер, 11 січня 2007 р. Цього дня через пост «Шегині» Західної регіональної митниці громадянин Польщі автомобілем «Фольксваген» намагався перевезти 2 самовари XIX століття, зроблені в Росії в м. Тула. Жодних документів на вивіз антикваріату за межі України громадянин не мав. За фактом порушення митних правил порушено кримінальну справу. Фото надане митною службою України.

ID:
#53693
Автор:
УНІАН
Місце зйомки:
Україна / Львів
Дата зйомки:
11.01.2007
Макс. розмір:
2500x2118 px
Перегляди:
1010
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти