https://images.unian.net/pb/005/thumb_files/h_190/547971.jpg Київ Приготування пасок в цеху № 4 ВАТ "Київхліб", в Києві , в середу , 16 квітня 2014 р. Паска - традиційне частування, що подається на Паску. Це дріжджовий виріб різного ступеня здобності і різне за величиною, але завжди високе. У католиків, окрім дріжджових Пасок, готували і пісочні, так звані ”баби”. Робиться Паска у формі циліндра з тіста, часто з родзинками, зверху прикрашається цукровою пудрою або глазур’ю. Паски разом із розмальованими яйцями освячують в церкві в ”чистий” четвер. Старовинна російська кухня знає близько двадцяти видів Пасок. Людей, що випікали їх, називали куличниками. Пекли Паски з кислого здобного тіста на дріжджах. Додавали цукати, родзинки, горіхи, різні прянощі. Випікали Паски в різних формах — в маленьких (Пасочки) і великих (Паски). Фото УНІАН

Приготування Пасок

Приготування пасок в цеху № 4 ВАТ "Київхліб", в Києві , в середу , 16 квітня 2014 р. Паска - традиційне частування, що подається на Паску. Це дріжджовий виріб різного ступеня здобності і різне за величиною, але завжди високе. У католиків, окрім дріжджових Пасок, готували і пісочні, так звані ”баби”. Робиться Паска у формі циліндра з тіста, часто з родзинками, зверху прикрашається цукровою пудрою або глазур’ю. Паски разом із розмальованими яйцями освячують в церкві в ”чистий” четвер. Старовинна російська кухня знає близько двадцяти видів Пасок. Людей, що випікали їх, називали куличниками. Пекли Паски з кислого здобного тіста на дріжджах. Додавали цукати, родзинки, горіхи, різні прянощі. Випікали Паски в різних формах — в маленьких (Пасочки) і великих (Паски). Фото УНІАН

ID:
#547971
Автор:
Фото УНІАН
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
15.04.2014
Макс. розмір:
3948x3150 px
Перегляди:
373
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти