Приготування Пасок
Приготування пасок в цеху № 4 ВАТ "Київхліб", в Києві , в середу , 16 квітня 2014 р. Паска - традиційне частування, що подається на Паску. Це дріжджовий виріб різного ступеня здобності і різне за величиною, але завжди високе. У католиків, окрім дріжджових Пасок, готували і пісочні, так звані ”баби”. Робиться Паска у формі циліндра з тіста, часто з родзинками, зверху прикрашається цукровою пудрою або глазур’ю. Паски разом із розмальованими яйцями освячують в церкві в ”чистий” четвер. Старовинна російська кухня знає близько двадцяти видів Пасок. Людей, що випікали їх, називали куличниками. Пекли Паски з кислого здобного тіста на дріжджах. Додавали цукати, родзинки, горіхи, різні прянощі. Випікали Паски в різних формах — в маленьких (Пасочки) і великих (Паски). Фото УНІАН
- ID:
- #547971
- Автор:
- Фото УНІАН
- Місце зйомки:
- Україна / Київ
- Дата зйомки:
- 15.04.2014
- Макс. розмір:
- 3948x3150 px
- Перегляди:
- 373
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-