https://images.unian.net/pb/000/thumb_files/h_190/62448.jpg Київ Композитне фото з зображенням мертвого тіла російського бізнесмена Максима Курочкіна та знаряддя вбивства. 27 березня 2007 р. після засідання суду Максим Курочкін та його конвоїр були поранені невідомим. В результаті поранення бізнесмен помер, а співробітник міліції одержав поранення в область сонячного сплетення, правий бік і був госпіталізований. Курочкін був затриманий в аеропорту ”Бориспіль” за постановою Голосіївського райсуду Києва. За даними начальника Національного центрального бюро Інтерполу в Україні Кирила Кулікова, Курочкін підозрюється в причетності до здійснення двох злочинів, зокрема у вимаганні грошей. 23 листопада Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжним засобом для Курочкіна утримання під вартою строком на два місяці. Прокуратура Києва порушила кримінальну справу за фактом навмисного вбивства Курочкіна. За попередніми даними, постріли були зроблені з 9-поверхового будинку, розташованого навпроти суду. Фото надане газетою «Без цензури» / УНІАН (низька якість)

Вбивство Максима Курочкіна в суді

Композитне фото з зображенням мертвого тіла російського бізнесмена Максима Курочкіна та знаряддя вбивства. 27 березня 2007 р. після засідання суду Максим Курочкін та його конвоїр були поранені невідомим. В результаті поранення бізнесмен помер, а співробітник міліції одержав поранення в область сонячного сплетення, правий бік і був госпіталізований. Курочкін був затриманий в аеропорту ”Бориспіль” за постановою Голосіївського райсуду Києва. За даними начальника Національного центрального бюро Інтерполу в Україні Кирила Кулікова, Курочкін підозрюється в причетності до здійснення двох злочинів, зокрема у вимаганні грошей. 23 листопада Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжним засобом для Курочкіна утримання під вартою строком на два місяці. Прокуратура Києва порушила кримінальну справу за фактом навмисного вбивства Курочкіна. За попередніми даними, постріли були зроблені з 9-поверхового будинку, розташованого навпроти суду. Фото надане газетою «Без цензури» / УНІАН (низька якість)

ID:
#62448
Автор:
УНІАН
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
27.03.2007
Макс. розмір:
3362x4158 px
Перегляди:
3258
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Вбивство Максима Курочкіна в суді. 27.03.2007
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти