https://images.unian.net/pb/006/thumb_files/h_190/666670.jpg Харків Засуджений роздивляється банки з консервованими помідорами в Диканівській виправній колонії №12 у Харкові, 22 жовтня 2015 р. Однією з важливих складових забезпечення продуктами харчування засуджених є своєчасне та якісне проведення сезонної заготівлі овочів. Для зберігання картоплі та овочів, а також продукції їх переробки, в установах області функціонують 22 овочесховища і 12 квасильно-засолювальних пунктів, загальний обсяг приміщень, призначених для зберігання картоплі та овочів, дозволяє розмістити близько 1700 т картоплі та 1400 т овочів. Засудженими перероблено 8 640 кг свіжих помідорів, які були закупорені в скляні трилітрові банки загальною кількістю 4 635 банок. Фото Володимир Андреєв / УНІАН

Засуджений роздивляється банки з консервованими помідорами

Засуджений роздивляється банки з консервованими помідорами в Диканівській виправній колонії №12 у Харкові, 22 жовтня 2015 р. Однією з важливих складових забезпечення продуктами харчування засуджених є своєчасне та якісне проведення сезонної заготівлі овочів. Для зберігання картоплі та овочів, а також продукції їх переробки, в установах області функціонують 22 овочесховища і 12 квасильно-засолювальних пунктів, загальний обсяг приміщень, призначених для зберігання картоплі та овочів, дозволяє розмістити близько 1700 т картоплі та 1400 т овочів. Засудженими перероблено 8 640 кг свіжих помідорів, які були закупорені в скляні трилітрові банки загальною кількістю 4 635 банок. Фото Володимир Андреєв / УНІАН

ID:
#666670
Автор:
Марієнко Андрій
Місце зйомки:
Україна / Харків
Дата зйомки:
22.10.2015
Макс. розмір:
4288x2848 px
Перегляди:
304
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти