https://images.unian.net/pb/007/thumb_files/h_190/700155.jpg Київ Києво-Печерська Лавра напередодні Благовіщення Пресвятої Богородиці в Києві, 6 квітня 2016 г. 7 квітня православні відзначають Благовіщення Пресвятої Богородиці. Це свято встановлене на згадку про подію, коли архангел Гавриїл, посланий Богом в місто Назарет, сповістив Діву Марію про непорочне зачаття і народження нею Сина Всевишнього. Вважається, що саме в цей день на Марію зійшов Дух Святий і вона зачала Богонемовля Ісуса.

Києво-Печерська Лавра

Києво-Печерська Лавра напередодні Благовіщення Пресвятої Богородиці в Києві, 6 квітня 2016 г. 7 квітня православні відзначають Благовіщення Пресвятої Богородиці. Це свято встановлене на згадку про подію, коли архангел Гавриїл, посланий Богом в місто Назарет, сповістив Діву Марію про непорочне зачаття і народження нею Сина Всевишнього. Вважається, що саме в цей день на Марію зійшов Дух Святий і вона зачала Богонемовля Ісуса.

ID:
#700155
Автор:
Фалін Володимир
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
06.04.2016
Макс. розмір:
2428x2000 px
Перегляди:
147
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Свято-Успенська Почаївська Лавра Києво-Печерська Лавра
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти