https://images.unian.net/pb/007/thumb_files/h_190/737864.jpg Запоріжжя У Запоріжжі до Дня міста встановили рекорд, посмаживши 250 кілограм курячих крилець на одній сковороді, 8 жовтня 2016 р. Фото Прилепа Олександр / УНІАН

Приготування курячих крилець

У Запоріжжі до Дня міста встановили рекорд, посмаживши 250 кілограм курячих крилець на одній сковороді, 8 жовтня 2016 р. Фото Прилепа Олександр / УНІАН

ID:
#737864
Автор:
Прилепа Олександр
Місце зйомки:
Україна / Запоріжжя
Дата зйомки:
08.10.2016
Макс. розмір:
4880x3298 px
Перегляди:
194
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти