https://images.unian.net/pb/000/thumb_files/h_190/82244.jpg Київ СОММ Парад ветеранів спорту під час старту Всеукраїнського олімпійського уроку «Стань в ряди олімпійців», присвяченого 55-річчю участі спортсменів України в Олімпійських іграх сучасності та Відкриттю ІІ Всеукраїнських літніх спортивних ігор серед ветеранів спорту, на Майдані Незалежності в Києві у суботу, 8 вересня 2007 р. Ліворуч - багатократний чемпіон Світу, Європи та України з фехтування Юрій Чиж. Фото Олександра Синиці / УНІАН .

Всеукраїнський олімпійський урок «Стань до лав олімпійців»

СОММ Парад ветеранів спорту під час старту Всеукраїнського олімпійського уроку «Стань в ряди олімпійців», присвяченого 55-річчю участі спортсменів України в Олімпійських іграх сучасності та Відкриттю ІІ Всеукраїнських літніх спортивних ігор серед ветеранів спорту, на Майдані Незалежності в Києві у суботу, 8 вересня 2007 р. Ліворуч - багатократний чемпіон Світу, Європи та України з фехтування Юрій Чиж. Фото Олександра Синиці / УНІАН .

ID:
#82244
Автор:
Синиця Олександр
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
08.09.2007
Макс. розмір:
2328x1983 px
Перегляди:
814
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Всеукраїнський олімпійський урок «Стань до лав олімпійців»
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти