https://images.unian.net/pb/008/thumb_files/h_190/870504.jpg Ужгород Кухарі відділяють м'ясо риби від кісток під час першого батлу в рамках змагань кухарів у приготуванні страв закарпатсткої кухні "Kings of taste", в Ужгороді, 23 лютого 2019 р. Стравою першого батлу була угорська уха - холасте. Фото Немеш Янош / УНІАН

Кухарі відділяють м'ясо риби від кісток

Кухарі відділяють м'ясо риби від кісток під час першого батлу в рамках змагань кухарів у приготуванні страв закарпатсткої кухні "Kings of taste", в Ужгороді, 23 лютого 2019 р. Стравою першого батлу була угорська уха - холасте. Фото Немеш Янош / УНІАН

ID:
#870504
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / Ужгород
Дата зйомки:
23.02.2019
Макс. розмір:
3086x2129 px
Перегляди:
58
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти