Пресконференція представників Федерації Професійного Кікбоксингу України K-1 щодо майбутнього турніру в УНІАН - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Пресконференція представників Федерації Професійного Кікбоксингу України K-1 щодо майбутнього турніру в УНІАН

(13.05.2021)
У червні 2021 року у місті Києві відбудеться турнір із кікбоксингу серед професіоналів.
Організатором турніру виступає Федерація Професійного Кікбоксингу України K-1. Триватиме турнір 3 дні з 3-го по 6 –те червня. У перший день буде заїзд команд, зважування та суддівський семінар. На турнір не допускаються спортсмени без тесту на COVID-19.

До участі допускаються збірні команди клубів, що розвивають кікбоксинг. Заявки на участь приймалися до 10 травня включно на персональну поштову скриньку. За 1, 2 и 3 місця спортсмени будуть отримувати грошові винагороди. Призовий фонд турніру з кікбоксингу за перше місце становить 10 000 гривень та Пояс Чемпіона України, за друге – спортсмени нагороджуються Кубком та грошовою винагородою у розмірі 5 000 гривень. Спортсмени, які зайняли 3-і місця нагороджуються Кубками.

На прес-конференції в УНІАН виступили спікери: Олексій Мазниченко, президент Федерації Професійного Кікбоксінгу України; Ахмад Ахмедов, генеральний Директор Федерації Професійного Кікбоксінгу України; Олександр Хоменко, віце-президент Федерації Професійного Кікбоксінгу України.
Турнір буде проводитися у різних вагових категоріях.
Регламент бою: 3 раунди по 3 хвилини. Витрати, пов'язані з підготовкою місця проведення, оплатою суддів, медичного і технічного обслуговування, а також нагородження переможців та призерів несуть організатори змагань.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти