Пресконференція в УНІАН: «Оновлення громадського транспорту в Миколаєві - підтримка білоруського та турецького автопрому» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Пресконференція в УНІАН: «Оновлення громадського транспорту в Миколаєві - підтримка білоруського та турецького автопрому»

(04.11.2021)
Асоціація автовиробників України також попросили мера Миколаєва змінити умови тендерної документації.
Асоціація автовиробників України «Укравтопром» та один з найбільших в Україні виробників автобусів корпорація "Еталон" закликають Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) та міську владу Миколаєва надати українським компаніям преференції при проведенні тендеру на закупку міських автобусів у Миколаєві.

З відповідним закликом виступив директор «Торгового дому «Еталон Авто» Вадим Шкарупін на прес-конференції в УНІАН.

«Ми звертаємося до представництва Європейського інвестиційного банку в Україні та просимо звернути увагу на те, що вашими же правилами проведення закупівель передбачено надання певних пріоритетів локальному та місцевому виробнику. Будь ласка, візьміть під контроль ці процеси, щоб ті міста та замовники, яких ви інвестуєте, передбачали в своїй тендерній документації ці пріоритети», - сказав він.

Присутня на прес-конференції директор з продажу «Чернігівського автозаводу» Наталія Бачурна також звернулася до мера Миколаєва Олександра Сєнкевича з проханням змінити умови документацїі на тендер на закупівлю міського транспорту.

«Лист-скаргу щодо тих умов, які варто змінити, ми направили за усіма стандартами до Миколаївської міської ради. Якщо вже мова не йде про надання нам преференцій, дайте можливість хоча б на рівних з іншими виробниками взяти участь у цьому тендері», - зазначила вона.

Довідка УНІАН. 28 вересня 2021 року Європейський інвестиційний банк оголосив другий тендер на закупку нових автобусів для Миколаєва за 4,5 млн євро.

Асоціація автовиробників України «Укравтопром» була створена у 1997 році. Засновниками «Укравтопрома» виступили більше 20 підприємств, серед яких – провідні підприємства автомобілебудівної галузі України – ВАТ «ЗАЗ», ВАТ «ЛАЗ», ХК «АвтоКрАЗ» та ін. Сьогодні членами асоціації є 18 потужних підприємств вітчизняного автопрому.

Корпорація "Еталон" об'єднує понад 20 підприємств, у тому числі два автобусних заводи (у Борисполі та Чернігові), завод карданних валів "Український кардан", Чернігівський ковальський завод, торговий дім "Еталон Авто", науково-дослідний інститут автомобілебудування "Еталон" і ТОВ "Базтехсервіс".
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти