Персони. Олексій Євлах. Генпрокуратура хоче екстрадувати з Німеччини Олексія Євлаха - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Персони. Олексій Євлах. Генпрокуратура хоче екстрадувати з Німеччини Олексія Євлаха

(14.04.2011)
Генеральна прокуратура України очікує від німецьких колег інформацію про те, коли українські правоохоронці можуть забрати з Німеччини в рамках екстрадиції затриманого там депутата Київради Олексія Євлаха. Про це заявили в прес-службі Генпрокуратури. Депутат Київради від Блоку Черновецького, керівник постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлах був затриманий 6 січня в місті Франкфурт-на-Майні (Німеччина). За даними СБУ, в результаті його діяльності було завдано збитків на суму понад 10 млн.грн.
Крім того, 8 квітня співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України в Києві затримали голову фракції Блоку Черновецького Дениса Комарницького. Стосовно нього порушено кримінальну справу за за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За скоєння того злочину йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти