50 будинків в котеджному містечку «Олімпік-Парк» передано клієнтам - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

50 будинків в котеджному містечку «Олімпік-Парк» передано клієнтам

(24.03.2011)
У КОТЕДЖНОМУ МІСТЕЧКУ “ОЛІМПІК-ПАРК” ПОНОВИЛИСЯ БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ

Починаючи з лютого відновлено будівельно-монтажні роботи в котеджному селищі «Олімпік-Парк» (Київська область, Макарівський район, с. Березівка). На даний час відповідно до графіка ведуться роботи по завершенню першої черги будівництва селища. Вона буде введена в експлуатацію до кінця поточного року. Про це повідомив Генеральний Директор Керуючої компанії Василь Розживін. Запуск 1-ої черги (загальною площею 100 га на 410 домоволодінь) планується до завершення до кінця 2011 р.

У січні нинішнього року було оголошено про зміну топ- менеджменту компанії і прихід нової команди на чолі з Генеральним директором Керуючої групи Василем Розживіним. З лютого в котеджному містечку “Олімпік-Парк” поновилися будівельно-монтажні роботи. В Об'єднанні інвесторів підтверджують початок робіт на майданчику, і в той же час на майбутнє відзначають необхідність їх послідовного розширення.

За словами Генерального директора Керуючої компанії Василя Розживіна: «1-а черга котеджного містечка планується до здачі в експлуатацію до кінця поточного року. Все робиться на підставі затвердженого детального плану-графіка виконання робіт. Більш того, сприятливі погодні умови дозволили організувати заїзд будівельних бригад на два тижні раніше наміченого терміну - починаючи з 14 березня на майданчик виведені робочі і техніка для подальшого будівництва. Ми уклали договори з новими підрядчиками, які займаються як добудовою будинків, так і інфраструктурою в “Олімпік-Парку”. У зв'язку із запланованим збільшенням об'єму будівельно-монтажних робіт нами оголошений тендер з набору додаткових будівельних бригад. Всі роботи в котеджах проводитимуться тільки на підставі проектно-кошторисної документації, яку погоджують з власниками котеджів.

З конкретних прикладів:
На даний час з інвесторами йде деталізація плану з добудови будинків, і в цілому була проведена робота з 20 клієнтами. На майданчику збільшена кількість будівельних бригад з 2-х до 7-ми, які були виведені раніше заявленого терміну.
Водопостачання: отримані всі необхідні дозвільні документи на введення в експлуатацію першої артезіанської свердловини глибиною 100 м. На етапі узгодження поетапне введення в експлуатацію другої свердловини. Укладені договори на підключення житлових будинків “Олімпік-Парку” до водопроводу і каналізації, запуск в експлуатацію яких намічений на кінець червня цього року. Ці роботи повністю профінансовані.
Далі – газопостачання. Закінчення робіт заплановане на кінець травня, введення всієї системи газопостачання містечка в експлуатацію – знову ж таки на кінець червня.
Що ж до електроенергії, то “Олімпік-Парк” вже повністю підключений до електричних мереж. Більш того, починаючи з 1 березня, оформлюється новий тариф на електроенергію для власників котеджів, який знизиться майже в 3 рази – до 29 коп. за 1 кВт. Цього вдалося досягти після того, як була впорядкована схема розрахунків з районними електричними мережами.
Що стосується фінансування проекту: «керуючій компанії повністю виділено фінансування на проведення всіх необхідних робіт для завершення будівництва будинків за раніше укладеними договорами. Загальна сума складає понад 2,5 млн. дол., при цьому, 1 млн. дол. вже використовується на потреби будівництва (водопровід, каналізація, газопостачання). Виділені кошти також дозволять забезпечити повну забудову всіх вільних на даний момент ділянок в “Олімпік-Парку”.

Будівництво котеджного містечка “Олімпік-Парк” проводиться на 19-му кілометрі автотраси Київ–Житомир, межа Макарівського і Києво-Святошинського районів Київської області, поворот на село Колонщина. Тут на земельній ділянці площею 290 гектарів заплановано зведення 1030 котеджів і комплексу об'єктів побутової інфраструктури, об'єднаних в котеджне містечко “Олімпік-Парк”. Проект передбачає будівництво трьох черг будинків.

Контакти для офіційної інформації:
Василь Розживін 067 909 90 09
Офіс «Олімпік-Парк» знаходиться за адресою Гончара 12, офіс 1
(044) 239 23 50
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти