Компанія "Керхер" очищає Ялту перед IV етапом чемпіонату IRC Prime Yalta Rally 2011 - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Компанія "Керхер" очищає Ялту перед IV етапом чемпіонату IRC Prime Yalta Rally 2011

(01.06.2011)
З 29.05.11 по 05.06.11 р. компанія «Керхер», лідер на ринку прибирального обладнання в Україні, проведе генеральне чищення набережної м. Ялта. Соціальний проект очищення буде здійснений на добровільних засадах українським представництвом компанії Alfred Kärcher GmbH & Co. KG (Німеччина).
Очищення одного з найпопулярнійших туристичних місць Кримського півострова буде реалізовано за підтримки міських властей м. Ялта і мера міста Олексія Боярчука.
За декілька днів до проведення IV етапу чемпіонату IRC Prime Yalta Rally 2011 буде очищена територія набережною площею 40 тис. мІ. В дні гонки на набережній проводитиметься підтримуюче прибирання. Професійна команда з 11 фахівців проведе роботу по очищенню впродовж 7 днів. Буде задіяно 15 одиниць професійної техніки Kärcher. Очищення проводитиметься виключно екологічним способом, без застосування хімічних засобів. Забруднення будуть усунені чистою водою під тиском 500 Бар. Відпрацьована вода тут же збиратиметься пилососами для безперервного відкачування води, щоб запобігти її попаданню в морі.
Після проведення гонки, професійні апарати Kärcher повернуть улюбленій туристами зоні відпочинку первозданну чистоту і благородство натурального каменя, - гранітної споруди берегової лінії м. Ялта. Гранітне покриття забиратиметься поломойными машинами впродовж всіх 7-ми днів проекту.
За останні 25 років компанія Alfred Kärcher GmbH & Co. KG провела понад 90 заходів щодо очищення історичних, культурних і архітектурних пам'ятників по всьому світу, до числа яких входять Бранденбурзькі ворота в Берліні, статуя Христа в Ріо-де-Жанейро, колонада площі Святого Петра в Римі, Колоси Мемнона у верхнеегипетском Луксоре, яким більше трьох тисяч років, знаменитих потьомкінських сходів в Одесі, голови президентів на горі Рашмор в США, а також 184-метрова башта Спейс-нідл.
Очищення міста Ялта також є частиною культурно-спонсорської програми, яку підтримує ООО «Керхер» в Україні. В рамках програми літом 2009 р. німецький-українською командою було добровільно очищено потьомкінські сходи в м. Одеса, а в 2010 році - будівля міської адміністрації м. Києва, і територію парку «Перемога» в м. Київ.

Довідка: Компанія Alfred Kärcher GmbH & Co. KG була заснована в 1935 р. підприємцем і інженером Альфредом Керхером, в 2010 р. Компанія відзначила 75-річний ювілей. Сьогодні, як і 75 років тому компанія є сімейним підприємством. Річний оборот компанії складає 1,53 млрд.Євро. У компанії працює 6 859 співробітників. Представництва компанії зосереджені в 44 країнах по всьому світу. Представництво в Україні працює з 2006 року. Компанія проводить побутову і професійну техніку для очищення і прибирання. До широкого спектру продукції Kärcher відносяться миючі апарати високого тиску, прибиральні і миючі пилососи, пароочистители і склоочисники, миюче устаткування для автомобілів, апарати очищення сухим льодом, миючі
засоби, системи водопостачання і очищення води, а також насоси для удома і саду з відповідними
аксесуарами.
Додаткова інформація: +380 (67) 405-69-72, www.karcher.ua
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти